Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας με τα Μπέτσοπ στατιστικά

Η αρχική σελίδα στα Μπέτσοπ στατιστικά

Ο αθλητικός κατάλογος της Μπέτσοπ στέκεται επάξια δίπλα στους κορυφαίους της ελληνικής αγοράς. Σημαντική συνεισφορά στην τελική εικόνα, έχουν υπηρεσίες όπως τα Μπέτσοπ στατιστικά.

Αν είστε παίκτης που δινετε βάση στα στατιστικά, ξέρετε ήδη για τι πράγμα μιλάμε. Αν δεν σας ενδιαφέρουν τα στατιστικά, θα μείνετε έκπληκτοι με τη χρησιμότητά τους.

Τι Είναι Τα Μπέτσοπ Στατιστικά;

Τα στατιστικά στη Μπέτσοπ αποτελούν σχετικά πρόσφατη προσθήκη στην πλατφόρμα. Αυτό συνέβη διότι, πλέον, όλο και περισσότεροι παίκτες σχεδιάζουν το παιχνίδι τους βάσει στατιστικών.

Τα Μπέτσοπ στατιστικά καλύπτουν αυτή την ανάγκη. Πρόκειεται για μια ενότητα της πλατφόρμας όπου μπορείτε να βρείτε στατιστικά στοιχεία για τη διοργάνωση ή το αθλητικό γεγονός που επιθυμείτε.

Υπάρχουν στοιχεία για όλα τα αθλήματα τα οποία προσφέρει η Μπέτσοπ στην Ελλάδα, με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ να έχουν τις περισσότερες επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε μια διοργάνωση και να δείτε μια γενική στατιστική εικόνα ή να επιλέξετε συγκεκριμένο γεγονός και να δείτε στοιχεία που αφορούν τις ομάδες ή τους παίκτες.

Ο σχεδιασμός της καρτέλας διαφέρει από το συνολικό σχεδιασμό της σελίδας. Αυτό συμβαίνει, διότι στα στατιστικά υπάρχει πολλή πληροφορία και δεν υπάρχει χώρος για πιο παιχνιδιάρικα γραφικά.

Είναι σίγουρα άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι τα στατιστικά της Μπέτσοπ είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 40 γλώσσες. Ολόκληρη η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε Ελληνικά και Αγγλικά αλλά η συγκεκριμένη ενότητα κάνει τη διαφορά.

Γενική επισκόπηση διοργάνωσης στα Μπέτσοπ στατιστικά

Πώς Μπορώ Να Βρω Τα Στατιστικά Στη Μπέτσοπ;

Η Μπέτσοπ έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε η πλοήγηση να είναι εύκολη ακόμα και για παίκτες χωρίς εμπειρία. Τα στατιστικά της Μπέτσοπ, μπορείτε να τα βρείτε από την αρχική σελίδα της εταιρείας.

Πατήστε στην ενότητα “στατιστικά”, η οποία βρίσκεται κάτω από το Live στοίχημα της Μπέτσοπ και θα μεταβείτε στην ενότητα. Για να βρείτε αυτό που ψάχνετε μέσω των στατιστικών, μπορείτε να ψάξετε από το μενού των αθλημάτων.

Επίσης, έχετε στη διάθεσή σας τη μπάρα αναζήτησης για να βρείτε το γεγονός ή τη διοργάνωση που ψάχνετε. Όταν μπαίνετε σε μια διοργάνωση, υπάρχει μια συνολική επισκόπηση.

Μπορείτε επίσης να δείτε τι σύγκριση μεταξύ δύο ομάδων ή παικτών που αγωνίζονται. Στη σύγκριση υπάρχει ιστορικό των αναμετρήσεων και πολλές ακόμη επιλογές.

Συγκεκριμένος αγώνας στα Μπέτσοπ στατιστικά

‘Εχετε ακόμα, την επιλογή να δείτε τη βαθμολογία της διοργάνωσης με αρκετά φίλτρα. Φίλτρα όπως η βαθμολογία εντός και εκτός έδρας ή η βαθμολογία αν τα ματς έληγαν στο πρώτο ημίχρονο.

Οι επιλογές ποικίλλουν ανάλογα τη διοργάνωση και γι αυτό δεν γίνεται εδώ να τις αναφέρουμε όλες. Πολύ σημαντική λειτουργία επίσης, είναι το αρχείο στατιστικών που μπορείτε να βρείτε στη Μπέτσοπ.

Η Μπέτσοπ έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη των στατιστικών και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ενότητα πολύ υψηλού επιπέδου. Είναι ακόμα ένα εργαλείο που μπορούν να αξιοποιήσουν οι παίκτες για να βελτιώσουν το παιχνίδι τους.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στατιστικά για να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες για ένα γεγονός προτού στοιχηματίσετε. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε μεγαλύτερο έλεγχο της στοιχηματικής σας δραστηριότητας.

Επίσης, επειδή βλέπετε τα στατιστικά χωρίς να εμφανίζονται οι αποδόσεις των αγώνων, δεν επηρεάζεστε. Είναι πιο δύσκολο να παρασυρθείτε, αν έχετε πρώτα μελετήσει τα στατιστικά της Μπέτσοπ.

Επιστροφή στην κορυφή