Δοκιμάστε Τις Γνώσεις Σας Με Το Μπέτσοπ Trivia

Το Μπέτσοπ Trivia

Η Μπέτσοπ προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει νέες και διασκεδαστικές λειτουργίες στους παίκτες. Το Μπέτσοπ Trivia αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της φιλοσοφίας της Μπέτσοπ.

Πρόκειται για ένα κουίζ γνώσεων το οποίο παρέχεται από την Μπέτσοπ και είναι διαθέσιμο για όλους τους παίκτες. Μάθετε περισσότερα για τη γενική φιλοσοφία της Μπέτσοπ, όσον αφορά το διαδικτυακό παιχνίδι με ένα κλικ στο https://mrstoixima.gr/κριτικές/Μπέτσοπ

Τι Είναι Το Trivia Της Μπέτσοπ;

Το Trivia της Μπέτσοπ είναι ένα ζωντανό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, συνήθως αθλητικών, το οποίο φιλοξενείται στην πλατφόρμα της Μπέτσοπ. Υπάρχουν 10 ερωτήσεις στο παιχνίδι και έχετε 15 δευτερόλεπτα για να απαντήσετε στην κάθε ερώτηση.

Οι ερωτήσεις είναι Σωστό- Λάθος, οπότε έχετε 50% πιθανότητες σε κάθε ερώτηση. Η ατμόσφαιρα θυμίζει αρκετά τηλεπαιχνίδι καθώς υπάρχει παρουσιαστής, ο οποίος εκφωνεί τις ερωτήσεις και ανακοινώνει τα αποτελέσματα.

Το Μπέτσοπ Trivia λαμβάνει χώρα, συγκεκριμένες ώρες και μέρες. Στην παρούσα φάση θα το βρείτε Σάββατο και Κυριακή στις 23:00. Υπάρχει επίσης, για το 2023 το Big Friday Quiz 2023. Η νοοτροπία του κουίζ είναι ακριβώς ίδια με τα υπόλοιπα Trivia.

H διαφορά είναι ότι το συγκεκριμένο λαμβάνει χώρα, τα μεσάνυχτα κάθε Παρασκευής. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή δηλαδή, μπορείτε να δοκιμάσετε τις γνώσεις και να διεκδικήσετε έπαθλα στη Μπέτσοπ.

To Μπέτσοπ Trivia που πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή

Η συνολική διάρκεια του κάθε Trivia είναι 15 λεπτά. Η συμμετοχή στο κουίζ είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους τους παίκτες της πλατφόρμας. Υπάρχουν έπαθλα σε κάθε κουίζ της Μπέτσοπ, τα οποία πιστώνονται γρήγορα στο λογαριασμό σας.

Για κάθε σωστή απάντηση οι παίκτες λαμβάνουν 100 πόντους, ενώ για κάθε λανθασμένη απάντηση λαμβάνουν 0. Οι παίκτες που θα συμπληρώσουν 700 ή περισσότερους πόντους, μοιράζονται τα έπαθλα του συγκεκριμένου Trivia. Χρειάζεστε δηλαδή 7/10 σωστές απαντήσεις για να κερδίσετε το έπαθλο.

Μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε, ακόμα κι αν έχετε απαντήσει λάθος σε μια ερώτηση. Ακόμα και αν απαντήσετε λάθος σε περισσότερες από 3 ερωτήσεις, μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε για τη χαρά του παιχνιδιού.

Εάν δεν υπάρχει νικητής σε κάποιο Trivia, το έπαθλο μεταφέρεται στο επόμενο κουίζ.

Πληροφορίες για το Μπέτσοπ Trivia όπως αναγράφονται στην πλατφόρμα

Πώς Μπορώ Να Παίξω Στο Μπέτσοπ Trivia;

Για να παίξετε στο Μπέτσοπ Trivia θα πρέπει να είστε άνω των 21 ετών. Επίσης, θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή και την ταυτοποίηση των στοιχείων σας. Θα πρέπει ακόμα, ο λογαριασμός σας να είναι ενεργός στη Μπέτσοπ.

Δεν απαιτείται να έχετε ενεργό υπόλοιπο στην Μπέτσοπ, οπότε μπορείτε να παίξετε ακόμα και όταν δεν έχετε χρήματα στο λογαριασμό σας. Για να βρείτε το Μπέτσοπ Trivia, θα πρέπει να μεταβείτε στο Casino Live της εταιρείας και από κει να αναζητήσετε το κουίζ.

Μπορείτε να βρείτε το Μπέτσοπ Trivia μέσω της μπάρας αναζήτησης αλλά και μέσα από το μενού. Τα συγκεκριμένα γεγονότα είναι διαθέσιμα συγκεκριμένες ώρες και μέρες οπότε, οπότε αν μπείτε στο παιχνίδι κάποια άλλη στιγμή, δεν θα φορτώσει κάτι.

Μπορείτε να συνδεθείτε στα παιχνίδια, κάποια λεπτά πριν την έναρξή τους. Έχετε τη δυνατότητα να παίξετε στα Μπέτσοπ Trivia και από κινητές συσκευές.

Το Μπέτσοπ Trivia ακολουθεί την ίδια νοοτροπία με το ζωντανό στοιχηματισμό της εταιρείας καθώς δίνει την ευκαιρία στους παίκτες, να διασκεδάσουν σε πραγματικό χρόνο και συνθήκες. Η διαφορά των κουίζ, είναι ότι οι παίκτες δεν χρειάζεται να έχουν χρήματα στο λογαριασμό τους.

 

 

 

 

Επιστροφή στην κορυφή