Η Μπέτσοπ κατάθεση συνδυάζει ταχύτητα και αξιοπιστία

Η αρχική εικόνα στην Μπέτσοπ κατάθεση

Ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής στοιχηματικής εταιρείας για τους παίκτες, είναι οι τρόποι συναλλαγής. Η Μπέτσοπ κατάθεση είναι πολύ υψηλού επιπέδου, χωρίς περιττές πληροφορίες.

Είναι μια διαδικασία εύκολη και γρήγορη, η οποία απευθύνεται και σε παίκτες οι οποίοι δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία με στοιχηματικές πλατφόρμες.

Πώς Κάνω Μπέτσοπ Κατάθεση;

Για να πραγματοποιήσετε κατάθεση στη Μπέτσοπ, θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα. Στη συνέχεια θα πρέπει να μπείτε στον Μπέτσοπ λογαριασμό σας. Η είσοδος γίνεται με τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει.

Μόλις εισέλθετε στο λογαριασμό σας, θα δείτε το κουμπί “κατάθεση”, το οποίο βρίσκεται πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα. Στην desktop εκδοχή είναι ακριβώς δίπλα από το εικονίδιο του λογαριασμού σας.

Το επιλέγετε και θα μεταφερθείτε αυτόματα σε νέο παράθυρο με τις επιλογές της κατάθεσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι η κατάθεση πρέπει να γίνει με μέσο συναλλαγής το οποίο είναι στο ίδιο όνομα με το όνομα του κατόχου του λογαριασμού. 

Επιλέγετε τον τρόπο κατάθεσης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας, εισάγετε το ποσό που επιθυμείτε και ολοκληρώνετε τη διαδικασία. 

Τα χρήματα θα εμφανιστούν άμεσα στο λογαριασμό σας στη Μπέτσοπ και μπορείτε να τα αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Η κατάθεση στη Μπέτσοπ είναι διαθέσιμη και μέσα από την εφαρμογή της πλατφόρμας.

Μπέτσοπ κατάθεση με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Διάθεσιμοι Τρόποι Κατάθεσης Στη Μπέτσοπ

Η Μπέτσοπ υποστηρίζει στην παρούσα φάση 6 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Δείχνει με αυτό τον τρόπο ότι προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των παικτών, καθώς προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών. 

Πάμε να δούμε τις μεθόδους πληρωμής:

  • Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα Mastercard και Visa: Πρόκειται για έναν από τους δημοφιλέστερους τρόπους πληρωμής, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από τη Μπέτσοπ.
  • Τραπεζική Πληρωμή/μεταφορά: Από τους παλαιότερους και κλασικότερους τρόπους πληρωμών στο διαδίκτυο. Φυσικά υποστηρίζεται από τη Μπέτσοπ.
  • Paysafecard: Η γνωστή προπληρωμένη κάρτα την οποία έχουν χρησιμοποιήσει όλοι οι παίκτες που παίζουν σε διαδικτυακά καζίνο
  • Skrill: Πρόκειται για ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Δείχνει την κατεύθυνση της εταιρείας, ώστε να προσφέρει και πιο σύγχρονους τρόπους συναλλαγής
  • Neteller: Ηλεκτρονικό πορτοφόλι όπως το Skrill που κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των παικτών
  • Smartpay: Ελληνική μέθοδος πληρωμής την οποία μπορούν να επιλέξουν όλοι οι παίκτες στη Μπέτσοπ.
  • Επιπλέον πληροφορίες για την Μπέτσοπ κατάθεση

Τι Να Προσέξω Στις Καταθέσεις Μπέτσοπ;

Το πρώτο πράγμα το οποίο πρέπει να έχετε υπόψιν σας, είναι τα χρηματικά όρια του τρόπου συναλλαγής που επιλέξατε. Τα όρια αναγράφονται στην αρχική σελίδα της κατάθεσης. 

Πρέπει απλά να επιλέξετε το βελάκι της κάθε μεθόδου, ώστε να δείτε περισσότερες πληροφορίες. Επίσης, πρέπει να δείτε αν υπάρχει προμήθεια για κάθε κατάθεση.

Οι περισσότερες μέθοδοι πληρωμής είναι απολύτως δωρεάν, ενώ η Smartpay, για παράδειγμα, έχει μια μικρή χρέωση για κάθε κατάθεση. Πρέπει, ακόμα να δείτε τα χρονικά όρια του κάθε τρόπου πληρωμής. 

Οι τρόποι πληρωμής που υποστηρίζει η Μπέτσοπ έχουν φοβερή ταχύτητα. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό ότι αν θέλετε να πραγματοποιήσετε κάποια ανάληψη, θα πρέπει να γίνει με την ίδια μέθοδο που έγινε και η κατάθεσή σας. 

Η διαδικασία είναι εύκολη και μπορείτε να την ολοκληρώσετε χωρίς βοήθεια. Αν βέβαια, σε οποιοδήποτε σημείο της διαδικασίας αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας. 

Επιστροφή στην κορυφή