Η Μπέτσοπ App Φέρνει Το Παιχνίδι Κοντά Σας

Το Μπέτσοπ app όπως εμφανίζεται στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας

Η Μπέτσοπ δίνει μεγάλη έμφαση στο mobile gaming και αυτό φαίνεται από διάφορες ενέργειες. Η Μπέτσοπ app αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα.

Πρόκειται για μια εφαρμογή πολύ υψηλού επιπέδου, η οποία δίνει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Συμβατότητα Της Εφαρμογής Της Μπέτσοπ

Η εφαρμογή της Μπέτσοπ είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να είναι συμβατή με τα δημοφιλέστερα λογισμικά παγκοσμίως. Μιλάμε φυσικά για τα λογισμικά Android και iOS.

Το λογισμικό iOS χρησιμοποείται από τις συσκευές της Apple, όπως τα iPhone και τα iPad. Το λογισμικό android χρησιμοποείται από την πλειοψηφία των υπόλοιπων συσκευών. Η Μπέτσοπ έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή, η οποία ανταποκρίνεται άψογα στις απαιτήσεις και των δύο λογισμικών.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή πολύ εύκολα από την αρχική σελίδα της Μπέτσοπ. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβείτε στην αρχική σελίδα και να βρείτε το κουμπί “Μπέτσοπ και μέσω app”. Μόλις το επιλέξετε, θα μεταφερθείτε σε νέα σελίδα απ όπου μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή.

Αν χρησιμοποιείτε την desktop εκδοχή, θα μεταφερθείτε σε σελίδα η οποία έχει ένα barcode, το οποίο πρέπει να σκανάρετε με την κινητή σας συσκευή για να κατεβάσετε την εφαρμογή. Αν είστε από κινητό, στη σελίδα θα βρείτε ένα κουμπί το οποίο πατάτε για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

To qr code που πρέπει να σκανάρετε για τη λήψη του Μπέτσοπ app

Πλεονεκτήματα Του Μπέτσοπ app

To βασικό πλεονέκτημα της εφαρμογής της Μπέτσοπ, είναι ότι μπορείτε να διασκεδάσετε σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας, οποιαδήποτε στιγμή, από την κινητή σας συσκευή. Έχει σχεδιαστεί ειδικά, ώστε να σας προσφέρει μια εξαιρετική παικτική εμπειρία.

Η εφαρμογή είναι ισάξια της desktop εκδοχής και δίνει πρόσβαση στους παίκτες, σε όλες τις υπηρεσίες της Μπέτσοπ. Κάποιες λειτουργίες μάλιστα, είναι διαθέσιμες μόνο στην εφαρμογή, όπως για παράδειγμα, η είσοδος με το δαχτυλικό αποτύπωμα του παίκτη. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές που την υποστηρίζουν.

Ακόμα ένα πλεονέκτημα της εφαρμογής, είναι ότι αναβαθμίζεται συνεχώς. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η ασφάλεια της εφαρμογής και βελτιώνονται οι υπηρεσίες. Οι αναβαθμίσεις έχουν ως στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών και την επιδιόρθωση των προβλημάτων.

Η εύκολη πλοήγηση και η κατηγοριοποίηση, είναι επίσης στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα μιας πολύ πρακτικής εφαρμογής. Το κουπόνι, που είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες, εμφανίζεται με πολύ απλό τρόπο στην εφαρμογή. Ακόμα και παίκτες χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία, μπορούν να βρουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνουν, στην εφαρμογή της Μπέτσοπ.

Η εγκατάσταση του Μπέτσοπ app όπως φαίνεται από κινητή συσκευή

Λειτουργίες Της Εφαρμογής Της Μπέτσοπ

Μέσω της εφαρμογής της Μπέτσοπ αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας. Μόλις ολοκληρώσετε την είσοδό σας στην εφαρμογή, θα δείτε μπροστά σας τον αθλητικό κατάλογο της Μπέτσοπ. Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε οποιοδήποτε γεγονός αθλητικού στοιχιματισμού.

Αυτό συμβαίνει είτε από το μενού και τις κατηγορίες είτε από την μπάρα αναζήτησης. Μπορείτε επίσης, να μεταβείτε στην ενότητα του live casino της Betshop. H εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε ελληνικά και αγγλικά και μπορείτε ακόμα να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας.

Η διαδικασία επικοινωνίας είναι ίδια με την desktop εκδοχή και ειδικά στο live chat της Μπέτσοπ, βολεύει περισσότερο η χρήση της εφαρμογής. Οι περισσότεροι παίκτες εξάλλου, είναι πιο εξοικειωμένοι με το chat μέσω κινητού.

 

 

Επιστροφή στην κορυφή