Μπείτε στα Μπέτσοπ social media για καλύτερο παιχνίδι

Το Facebook στα Μπέτσοπ social media

Η Μπέτσοπ αντιλαμβάνεται τη σημασία που έχει ο εκσυγχρονισμός για ένα διαδικτυακό καζίνο. Τα Μπέτσοπ social media δείχνουν την κατεύθυνση που ακολουθεί η εταιρεία.

Η μεγαλύτερη μερίδα των παικτών χρησιμοποιούν τα social media σε καθημερινή βάση. Η Μπέτσοπ, με την παρουσία της στα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χτίζει μια ακόμα πιο βαθιά σχέση με το κοινό της.

Ποια Είναι Τα Μπέτσοπ Social Media;

Η Μπέτσοπ έχει δημιουργήσει λογαριασμούς σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημιουργεί διαφορετικό περιεχόμενο για το καθένα. Το περιεχόμενο που παράγει ξεφεύγει από τα στενά στοιχηματικά όρια και αφορά γενικά τον αθλητισμό.

Το Facebook Της Μπέτσοπ

Η Μπέτσοπ διατηρεί ενεργό λογαριασμό στο Facebook με καθημερινές δημοσιεύσεις. Προς το παρόν, δεν έχει καταφέρει να προσελκύσει κοινό αντίστοιχο του ονόματος της εταιρείας.

Το Facebook της Μπέτσοπ όμως, εκτός από το περιεχόμενο που διαμοιράζεται, λειτουργεί και ως κανάλι επικοινωνίας. Οι παίκτες μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω του Messenger με την εταιρεία και να έρθουν γρήγορα σε επαφή με κάποιον υπεύθυνο.

Στο Facebook, η Μπέτσοπ παράγει τόσο προωθητικό υλικό όσο και περιεχόμενο που αφορά γενικά τον αθλητισμό.

To Instagram στα Μπέτσοπ social media

Το Instagram Της Μπέτσοππ

Στο Instagram η Μπέτσοπ έχει καταφέρει καλύτερα να βρει το κοινό της. Αυτό συμβαίνει διότι το οπτικοακουστικό υλικό του Instagram είναι πιο εύπεπτο από τα κείμενα του Facebook.

Η Μπέτσοπ παράγει reels, φωτογραφίες και stories και εκμεταλεύεται στο έπακρο τις λειτουργίες του Instagram. Έχει δημιουργήσει περισσότερα από 2000 posts και φαίνεται η συνέπεια στη δημιουργία.

Τα Υπόλοιπα Μπέτσοπ Social Media

Η Μπέτσοπ διατηρεί επίσης παρουσία σε youtube και linkedin. Στο youtube ακολουθεί συγκεκριμένη τακτική. Δημιουργεί και διαμοιράζεται προωθητικά βίντεο σύντομης διάρκειας.

Τα βιντέο διαρκούν από 10 μέχρι 20 δευτερόλεπτα και προωθούν μια υπηρεσία της εταιρείας όπως τα αποκλειστικά παιχνίδια της Μπέτσοπ για παράδειγμα.

Κάποια βίντεο έχουν συγκεντρώσει μέχρι και 1 εκατομμύριο views. Το linkedin της εταιρείας αφορά κυρίως τις θέσεις εργασίας και το business κομμάτι της πλατφόρμας.

Τα Μπέτσοπ social media όπως φαίνονται στην αρχική σελίδα

Πώς Μπορώ Να Χρησιμοποιήσω Τα Μπέτσοπ Social Media;

Στόχος της Μπέτσοπ είναι να δημιουργήσει ακόμα ένα κανάλι επικοινωνίας με τους παίκτες. Καταλαβαίνει ότι μέσω των social media μπορεί να έχει πιο άμεση επαφή με τους παίκτες.

Επίσης, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μπέτσοπ μπορεί να παράγει πιο ενδιαφέρον υλικό, χωρίς τα πρέπει του διαδικτυακού στοιχήματος. Εσείς ως παίκτες, μπορείτε να μαθαίνετε τις νέες λειτουργίες της Μπέτσοπ από τα social media της εταιρείας.

Έχετε ακόμα τη δυνατότητα να μαθαίνετε ενδιαφέρουσες αθλητικές ιστορίες σε πολύ σύντομη εκδοχή μέσα από τις δημοσιεύσεις της Μπέτσοπ. Μπορείτε ακόμα να μαθαίνετε τα σημαντικότερα ντέρμπι που έρχονται και προσφέρονται προς στοιχηματισμό από τη Μπέτσοπ.

Σε κάθε δημοσίευση στο Facebook, αν αφορά συγκεκριμένο αγώνα, υπάρχει και ενεργός σύνδεσμος για να σας μεταφέρει στο περιβάλλον της Μπέτσοπ όπου μπορείτε να στοιχηματίσετε. Τα social media λειτουργούν συμπληρωματικά σε σχέση με τη στοιχηματική σελίδα της εταιρείας.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα social media της εταιρείας από την αρχική σελίδα της Μπέτσοπ. Βρίσκονται στο κάτω μέρος της σελίδας και κάθε εικονίδιο των social media οδηγεί στο λογαριασμό της εταιρείας στο αντίστοιχο μέσο.

Μόλις το επιλέξετε θα φύγετε από την σελίδα της Μπέτσοπ και θα μεταφερθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιστροφή στην κορυφή