Μπείτε στο συναρπαστικό κόσμο της Betsson

Betsson

H Betsson θεωρείται από τα κορυφαία αθλητικά βιβλία στον κόσμο. Η στοιχηματική αυτή εταιρεία ξεκίνησε από τη Σουηδία, άνοιξε μια θυγατρική στη Μάλτα και γρήγορα κατέκτησε εκατομμύρια παίκτες από πάνω από  20 χώρες. Λειτουργεί υπό την σκεπή της Betsson ΑΒ, η οποία αποτελεί ένα παγκόσμιο όμιλο γνωστό για την αξιοπιστία του.

Στο αθλητικό στοίχημα της Betsson θα βρείτε από τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, ζωντανό στοίχημα και πλούσια ποικιλία αθλητικών γεγονότων. Στην πλατφόρμα της Betsson επίσης μπορείτε να διασκεδάσετε επιλέγοντας από την τεράστια βιβλιοθήκη παιχνιδιών καζίνο ή να παίξετε ζωντανά με αληθινούς κρουπιέρηδες.

Αν ψάχνετε λοιπόν για ένα αξιόπιστο στοιχηματικό site με πλήθος επιλογών στον οποίο είναι εύκολο να εγγραφείτε, τότε η Betsson είναι σίγουρα μια εξαιρετική πρόταση. Πάμε να δούμε πως μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στη Betsson και τι συμπεριλαμβάνει αυτή.

Πώς να κάνετε εγγραφή στην Betsson

Η εγγραφή στη Betsson δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο και σε λίγα λεπτά θα μπορέσετε να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να επωφεληθείτε από τα καταπληκτικά προνόμια της Betsson:

  • Επισκεφτείτε την αρχική σελίδα της Betsson και κάντε κλικ στο πράσινο κουτάκι «δημιουργία λογαριασμού».
  • Στο επόμενο βήμα θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα στοιχεία σας όπως όνομα, επώνυμο, κινητό τηλέφωνο, τη διεύθυνση κατοικίας σας, τη χώρα διαμονής σας. Επιπλέον θα σας ζητηθεί να εισάγετε την ημερομηνία γέννησης καθώς και τον αριθμό ταυτότητας σας.
  • Στην ίδια σελίδα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε ένα όριο κατάθεσης, ένα όριο περιόδου σύνδεσης και ένα όριο καθαρής απώλειας.
  • Επιβεβαιώστε τη δημιουργία λογαριασμού.
  • Στη συνέχεια ολοκληρώστε τη διαδικασία επιβεβαιώνοντας μέσω του συνδέσμου που θα λάβετε στο mail σας που θα σας οδηγήσει στη σελίδα της Betsson για να συνδεθείτε και να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε.
BetssonΠροσφορά καλωσορίσματος για νεοεγγεγραμμένους παίκτεςΔιαβάστε την ΚριτικήΕγγραφή21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Επαλήθευση λογαριασμού στην Betsson

Δεν χρειάζεται να παρέχετε λογαριασμούς και άλλους τύπους εγγράφων κατά την διαδικασία εγγραφή σας. Θα  χρειαστεί όμως να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας σύντομα μετά την δημιουργία του λογαριασμού σας. Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην Betsson, ο λογαριασμός σας θεωρείται ως «Προσωρινός λογαριασμός».

Θα πρέπει να επαληθεύσετε τα στοιχεία σας στέλνοντας στην εταιρεία τα απαιτούμενα έγγραφα όπως ταυτότητα, μια φωτογραφία σας, αποδεικτικό διεύθυνσης και άλλα. Μπορείτε να στείλετε τέτοια έγγραφα με ασφάλεια μέσω της σελίδας του λογαριασμού σας. Η διαδικασία συνήθως διαρκεί μια ημέρα και όταν ολοκληρωθεί θα μπορείτε να κάνετε καταθέσεις και αναλήψεις και να απολαύσετε το παιχνίδι σας. Αν δεν το κάνετε αυτό τότε η εταιρεία θα αναστείλει τον λογαριασμό σας 30 ημέρες μετά την ημερομηνία εγγραφής σας. Θα πρέπει λοιπόν να στείλετε τα έγγραφα επαλήθευσής σας μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα για μπορέσετε να είστε παίκτης στην Betsson.

Γιατί να δημιουργήσετε λογαριασμό στην Betsson

Η Betsson προσφέρει ως μια από τις πιο γνωστές εταιρείες στο χώρο, προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στοιχήματος σε ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον. Εδώ θα βρείτε 200 χιλιάδες αθλητικά γεγονότα κάθε χρόνο που καλύπτουν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών φιλάθλων. Οι αποδόσεις της Betsson είναι από τις υψηλότερες της αγοράς που απογειώνουν το στοίχημα σας. Παράλληλα, η πλατφόρμα της Betsson είναι εύκολη στην πλοήγηση και την χρήση.

Διαθέτει εξαιρετικό livestream ώστε να είστε πάντα στην καρδία της δράσης και των εξελίξεων. Οι παίκτες της Betsson έχουν τη δυνατότητα cash out, Bet Builder και άλλων βολικών λειτουργιών. Η εφαρμογή της για κινητές συσκευές είναι ελαφριά, γρήγορη και εύκολη στη χρήση ώστε να συνεχίζεται το στοίχημα ή το παιχνίδι σας από όπου κι αν βρίσκεστε. Σας παρέχει ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές καθώς και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου σε όποιο θέμα μπορεί να έχετε. Πραγματοποιήστε λοιπόν την εγγραφή σας στην Betsson και απογειώστε τη διασκέδαση σας!

Επιστροφή στην κορυφή