Οι Μπέτσοπ συναλλαγές διευκολύνουν το παιχνίδι σας

Οι τρόποι κατάθεσης στις Μπέτσοπ συναλλαγές

Η Μπέτσοπ προσφέρει ένα ασφαλές πλαίσιο συναλλαγών από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της. Οι Μπέτσοπ συναλλαγές αποτελούν βασική προϋπόθεση για την εταιρεία και τους ανθρώπους της. Άλλωστε, όσο πιο ασφαλείς οι παίκτες, τόσο καλύτερο το παιχνίδι!

Πάμε λοιπόν να δούμε πως μπορείτε να κάνετε έναν λογαριασμό στη Μπέτσοπ και, έπειτα, πως μπορείτε να καταθέσετε χρήματα σε αυτόν – εύκολα, γρήγορα, και με ασφάλεια!

Τρόποι κατάθεσης Μπέτσοπ

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Μπέτσοπ, κοιτάξτε πάνω δεξιά: υπάρχει ένα κίτρινο κουμπί με τίτλο «Εγγραφή». Επιλέξτε το και ξεκινάμε!

Οι πληροφορίες είναι τυπικές : ένα email, ένα όνομα χρήστη, ένας κωδικός, και κάποια επιπρόσθετα στοιχεία. Η διαδικασία παίρνει λιγότερο από δύο λεπτά.

Η Μπέτσοπ διαθέτει πολλές επιλογές για τις συναλλαγές των πελατών της, και εγγυάται την ασφάλεια τους σε κάθε μία από αυτές. Και φυσικά, η Μπέτσοπ δεν περιορίζεται σε τραπεζικές καταθέσεις.

Καταρχάς, επιλέγετε «Κατάθεση» πάνω δεξιά, δίπλα από το εικονίδιο του λογαριασμού σας. Αμέσως θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες επιλογές της Μπέτσοπ για συναλλαγή. Αυτές είναι οι εξής:

1) Χρεωστική ή Πιστωτική Κάρτα Visa/MasterCard

2) Τραπεζική Πληρωμή

3) Paysafecard

4) Skrill

5) Neteller

6) Smartpay

Οποιοδήποτε τρόπο συναλλαγής και αν επιλέξετε, η Μπέτσοπ εγγυάται την ασφαλή και άνετη πλοήγησή σας. 

Άλλωστε, αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Μπέτσοπ μέσω τηλεφώνου, email ή viber.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι η επαλήθευση της Μπέτσοπ, μια διαδικασία απαραίτητη για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας. 

Η ταυτοποίηση στοιχείων που είναι απαραίτητη για τις Μπέτσοπ συναλλαγές

Μπέτσοπ Αναλήψεις

Οι αναλήψεις είναι μια διαδικασία που αποτελεί βασικό κριτήριο για τους παίκτες. Η Μπέτσοπ παρέχει στους παίκτες ένα σύστημα αναλήψεων πολύ υψηλού επιπέδου.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανάληψη οποιαδήποτε στιγμή. Τα χρήματα που κερδίζετε και από το Cashout είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Από το λογαριασμό σας, επιλέγετε “ταμείο” και στη συνέχεια “ανάληψη”. 

Ο τρόπος ανάληψης που θα εμφανιστεί μπροστά σας είναι ο ίδιος τρόπος με τον οποίο έχετε πραγματοποιήσει την τελευταία σας κατάθεση. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η μοναδική μέθοδος. 

Για πρακτικούς λόγους, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανάληψη με τον ίδιο τρόπο που έγινε η τελευταία σας κατάθεση. Αν μετανιώσετε για την επιλογή σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ακύρωση ανάληψης.

Το αίτημα για ανάληψη ελέγχεται από το αρμόδιο τμήμα και εγκρίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό σας ανάλογα με τη μέθοδο που έχετε επιλέξει.

Οι Μπέτσοπ συναλλαγές όπως εμφανίζονται στην αρχική σελίδα

Μπέτσοπ συναλλαγές: τελευταίες λεπτομέρειες

Η βασική λεπτομέρεια για τις συναλλαγές της Μπέτσοπ είναι ο κάτοχος του μέσου που θα επιλέξετε. Πρέπει εσείς να είστε αυτός που κατέχει το μέσο για τις συναλλαγές σας στη Μπέτσοπ – κοινώς, πρέπει να είναι στο όνομα σας.

Από εκεί και πέρα, κάθε επιλογή συναλλαγής έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Η Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα απαιτεί 2 έως και 5 εργάσιμες μέρες για να πιστώσει το ποσό της συναλλαγής σας – εκτός από τις Fast Access Visa κάρτες.

Η Τραπεζική Μεταφορά θα σας πιστώσει μέσα σε 1-2 εργάσιμες μέρες, με χρέωση συναλλαγής ύψους 5%. Ακόμα πιο γρήγορη είναι η Paysafecard, με 24ωρη αναμονή.

Οι εφαρμογές Neteller και Skrill επίσης χρειάζονται 24 ώρες για να πιστώσουν το ποσό και να συνεχίσετε τις συναλλαγές σας στο περιβάλλον της Μπέτσοπ.

Τέλος, για πραγματικά γρήγορη ταχύτητα συναλλαγών, η Smartpay ολοκληρώνει την πίστωση εντός 3 ωρών – αν την ξεκινήσετε εντός του διαστήματος 11:00 με 21:30. 

Επιστροφή στην κορυφή