Οι Μπέτσοπ χορηγίες δείχνουν το πρόσωπο της εταιρείας

Μπέτσοπ χορηγίες: Η αρχική σελίδα

Η Μπέτσοπ επεκτείνει τη δράση της και εκτός διαδικτυακής δραστηριότητας. Οι Μπέτσοπ χορηγίες αποτελούν βασικό εκφραστή αυτής της προσπάθειας.

Το πρόγραμμα χορηγιών της Μπέτσοπ, ονομάζεται Rise to the Challenge και διαφέρει από τις παραδοσιακές χορηγίες.

Rise To The Challenge Στις Μπέτσοπ Χορηγίες

H Μπέτσοπ έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή σελίδα, η οποία είναι αφιερωμένη στις χορηγικές δράσεις. Για να βρείτε τη σελίδα, θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να αναζητήσετε την ενότητα χορηγίες.

Στη σελίδα των χορηγιών δεν θα βρείτε μόνο στείρες ανακοινώσεις σχετικά με τις χορηγίες, αλλά και νέα των αθλητών που είναι κομμάτι του Rise to the Challenge.

Ο σχεδιασμός της σελίδας είναι απλός και πρακτικός. Διαφέρει από τη στοιχηματική σελίδα καθώς δεν διαθέτει τόση πληροφορία, όπως είναι λογικό. Η σελίδα είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι προσβάσιμη από όλες τις συσκευές.

H Μπέτσοπ στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς έχει επιλέξει αθλητές, οι οποίοι δεν αγωνίζονται σε δημοφιλή αθλήματα. Ακόμα και στο ποδόσφαιρο δεν έχει επιλέξει μια από τις δημοφιλέστερες ομάδες στην Ελλάδα.

Ο λόγος που έχει επιλιχθεί ως όνομα, το  Rise to the Challenge είναι επειδή ο ελληνικός αθλητισμός αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις και δυσκολίες. Η Μπέτσοπ καλείται να στηρίξει το έργο των αθλητών, στο δύσκολο αγώνα που δίνουν.

Στηρίζει ταλαντούχους αθλητές και ομάδες, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μερικές από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Μπορείτε να βρείτε τη σελίδα των χορηγιών και μέσα από το Μπέτσοπ app.

Οι αθλητές που λαμβάνουν Μπέτσοπ χορηγίες

Τωρινές Μπέτσοπ Χορηγίες

Στην παρούσα φάση, μέσω του προγράμματος Rise to the Challenge, η Μπέτσοπ αποτελεί χορηγό σε ποδόσφαιρο, πινγκ πονγκ, κικ μπόξινγκ αλλά και μπότσια.

ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η Μπέτσοπ αποτελεί μεγάλο χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας από τη Βοιωτία. Η συνεργασία με τον Λεβαδειακό ξεκίνησε με την επάνοδο του Λεβαδειακού στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι παρά τον υποβιβασμό του Λεβαδειακού στη Superleague 2, η Μπέτσοπ παραμένει μεγάλος χορηγός. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει, ότι δεν κυνηγάει τις βραχυπρόθεσμες επιτυχίες, αλλά έχει μακροχρόνιους στόχους.

Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που η Μπέτσοπ αποτελεί βασικό χορηγό της ιστορικής ομάδας. Ο Λεβαδειακός είναι η μοναδική ομάδα ποδοσφαίρου που έχει ως χορηγό την Μπέτσοπ για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Μπέτσοπ χορηγίες: Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Κατερίνα Τόλιου- Πινγκ Πονγκ

Η Κατερίνα Τόλιου αγωνίζεται στην επιτραπέζια αντισφαίριση και έχει κερδίσει σημαντικές διακρίσεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Είναι γεννημένη το 1995 και είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας στο ατομικό αγώνισμα 3 φορές.

Έχει κερδίσει πρωταθλήματα σε Ελλάδα και Σουηδία ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ισπανία. Αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας. Η στήριξη της Μπέτσοπ, δείχνει τη στρατηγική στόχευση της εταιρείας.

Giannis Fejzullai- Κικ Μπόξινγκ

Ο Giannis Fejzullai είναι ένας αθλητής με μεγάλη εμπειρία στο κικμπόξινγκ. Έχει κατακτήσει διακρίσεις σε πολλά τουρνουά σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Ο ίδιος δηλώνει, ότι έμπνευσή του ήταν ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ίσως η σημαντικότερη διάκριση που έχει πετύχει στην πολυετή καριέρα του, είναι η δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013.

Γρηγόρης Πολυχρονίδης- Μπότσια

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αθλητές Μπότσια παγκοσμίως. Τα λόγια είναι περιττά.  Χρυσός Παραολυμπιονίκης, Παγκόσμιος πρωταθλητής και νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη. Έχει συμμετάσχει σε 4 ολυμπιάδες και έχει κατακτήσει 6 μετάλλια.

Επιστροφή στην κορυφή