Πως να κάνετε εγγραφή στη Novibet και τα προνόμια της

Novibet

Η εταιρεία Novibet είναι ένας από τους κορυφαίους διεθνείς διαδικτυακούς πράκτορες στοιχημάτων της Κεντρικής Ευρώπης. O διαχειριστής του Novibet.gr είναι η Gamart Limited, εταιρεία που συστάθηκε στην Μάλτα και διαθέτει άδεια και εποπτεύεται από την Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Πρόκειται για μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου που είναι ιδανική επιλογή για έμπειρους αλλά και αρχάριους παίκτες. Η Novibet προσφέρει μια ενότητα αθλητικού στοιχήματος με πληθώρα αθλημάτων και πολλές ειδικές αγορές σε κάθε αθλητικό γεγονός. Παράλληλα, αν αγαπάτε την τύχη εδώ θα βρείτε χιλιάδες διασκεδαστικά παιχνίδια με μεγάλα κέρδη. Για να γίνετε μέλος της Novibet και να τοποθετήσετε στοιχήματα ή να απολαύσετε παιχνίδια καζίνο, πρέπει να εγγραφείτε. Παρακάτω θα δούμε τη διαδικασία εγγραφής και τα προνόμια που σας προσφέρει η εγγραφή σας στη Novibet.

Διαδικασία εγγραφής στη Novibet

Η εγγραφή στη Novibet είναι αρκετά εύκολη και μπορεί να γίνει με μόνο λίγα κλικ. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και σε ελάχιστο χρόνο θα είστε παίκτης της Novibet:

  • Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Novibet και κάντε κλικ στο κουμπί «εγγραφή» για να εγγραφείτε.
  • Αρχικά θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το mail σας και το όνομα χρήστη όπως και τον κωδικό που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε στην πλατφόρμα.
  • Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσετε προσωπικά σας στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμό σας, την ημερομηνία γέννησης και το νόμισμα της χώρας σας.
  • Μετά θα σας ζητηθεί η διευθυνση σας, το τηλέφωνο σας ο κωδικός προσφοράς αν έχετε και αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Συμπληρώστε όλες τις πληροφορίες σωστά και πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας στον οποίο θα σταλεί ο κωδικός για τη συνέχεια.
  • Τέλος, πριν υποβάλετε την εγγραφή σας, θα πρέπει να τηρείτε και να συμφωνήσετε με τους όρους και προϋποθέσεις της Novibet καθώς και την πολιτική απορρήτου της.
NovibetΠροσφορά* χωρίς κατάθεσηΔιαβάστε την ΚριτικήΕγγραφή21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Πώς να κάνετε την πρώτη σας κατάθεση στη Novibet

Η Novibet έχει διασφαλίσει ότι τα μέλη της έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία αξιόπιστων μεθόδων οικονομικών συναλλαγών. Η Novibet παρέχει την πλειονότητα των παγκοσμίως κλασικών τραπεζικών μεθόδων εστιάζοντας στην εύκολη χρήση, την προστασία και την ασφάλεια των πελατών. Ακολουθούν μερικοί από τους πιο δημοφιλούς τρόπους κατάθεσης που προσφέρονται:

  • Visa
  • Neteller
  • Paysafe κάρτα
  • Paypal
  • Skrill
  • Τραπεζική μεταφορά
  • Iris payments
  • Twiga
  • Viva Wallet

Συνήθη προβλήματα εγγραφής

Οι χρήστες γενικά δεν έχουν προβλήματα κατά τη δημιουργία λογαριασμού στη Novibet, καθώς όπως είπαμε η διαδικασία είναι απλή και εύκολη. Φροντίστε να συμπληρώσετε τις σωστές πληροφορίες κατά την εγγραφή σας και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

Ωστόσο αν έχετε κάποια προβλήματα όταν η novibet ζητήσει ένα έγγραφο για να ολοκληρώσει τη διαδικασία ταυτοποίησης, η υπηρεσία υποστήριξης πελατών της Novibet θα είναι στο πλευρό σας για να σας βοηθήσει. Η υποστήριξη πελατών της Novibet είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω της ζωντανής συνομιλίας ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και μέσω mail για να λύσετε όποιο θέμα μπορεί να έχετε κατά την δημιουργία του λογαριασμού σας.

Σύνοψη για εγγραφή στη Novibet

Αν αγαπάτε να συνδυάζεται διασκέδαση με κέρδη τότε σίγουρα η Novibet θα γίνει ο νέος αγαπημένος σας διαδικτυακός προορισμός. Σε αυτή την εταιρεία θα ανακαλύψετε μια τεράστια γκάμα παιχνιδιών από τους πιο γνωστούς παρόχους της αγοράς. Οι υψηλές αποδόσεις και η τεράστια ποικιλία επιλογών θα εντυπωσιάσουν κάθε λάτρη του αθλητικού στοιχήματος. Η εγγραφή στην Novibet είναι πολύ απλή και η διαδικασία θα σας πάρει ελάχιστα λεπτά. Οι υπηρεσίες υποστήριξης πελατών είναι πραγματικό υπόδειγμα ενώ οι χρηματικές συναλλαγές στη Novibet γίνονται ταχύτατα και με απόλυτη ασφάλεια. Εγγραφείτε λοιπόν σήμερα κιόλας στη Novibet και ξεκινήστε να απολαμβάνετε το ταξίδι σας σε αυτή την διεθνούς φήμης πλατφόρμα!

Επιστροφή στην κορυφή