Τα βραβεία της Μπέτσοπ

Τα Μπέτσοπ βραβεία του 2023

Η Μπέτσοπ είναι μια εταιρεία που προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παικτών. Τα Μπέτσοπ βραβεία που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια, πιστοποιούν ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Προφανώς η κατάκτηση βραβείων δεν είναι αυτοσκοπός για τη Μπέτσοπ, αλλά είναι πάντα ωραίο να αναγνωρίζεται η συνεχόμενη προσπάθεια.

Τα Μπέτσοπ Βραβεία του 2023

Η Μπέτσοπ κατέλαβε δύο πολύ σημαντικές πρωτιές στα Better Collective Awards 2023. Πρόκειται για τη σημαντικότερη απονομή βραβείων στην ελληνική αγόρα.

Αυτό συμβαίνει διότι διαγωνίζονται οι εταιρείες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Τα βραβεία διοργανώνονται σε συνεργασία με τους betarades, την δημοφιλέστερη σελίδα που αφορά τον στοιχηματισμό στην Ελλάδα.

Τα βραβεία ξεκίνησαν το 2021 και κάθε χρόνο βελτιώνονται. Η Μπέτσοπ κατέκτησε δύο πρώτες θέσεις και μια πολύ σημαντική 4η θέση.

Η Μπέτσοπ κατέκτησε το βραβείο “Best Football Odds”. Με αυτό τον τρόπο εδραιώνεται η ποιότητα του ποδοσφαίρου που θα βρείτε στη Μπέτσοπ. Το ποδόσφαιρο είναι η δημοφιλέστερη επιλογή των παικτών και οι αποδόσεις μιας πλατφόρμας παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό.

Επιπλέον, η Μπέτσοπ βγήκε πρώτη στην κατηγορία “Best Customer Service”. Επιβραβεύονται οι προσπάθειες που κάνει η εταιρεία, όσον αφορά το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Η επικοινωνία με τη Μπέτσοπ είναι πολύ υψηλού επιπέδου, καθώς προσφέρονται πολλοί τρόποι επικοινωνίας και διαθεσίμοτητα σε 24ωρη βάση.

Στο συγκεκριμένο βραβείο, καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και τα Μπέτσοπ social media, καθώς αποτελούν τον πιο εκσυγχρονισμένο τρόπο επικοινωνίας.

Στη συνολική αξιολόγηση των εταιρείων η Μπέτσοπ βγήκε 4η. H 4η θέση στα βραβεία “Best Sports Bookmaker Greece 2023” είναι μια πολύ σημαντική διάκριση, που εδραιώνει τη θέση της Μπέτσοπ μεταξύ των κορυφαίων στην Ελλάδα.

Η 4η θέση είναι ίδια με το 2022 ενώ παράλληλα διατήρησε την πρωτιά στις ποδοσφαιρικές αποδόσεις για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Οι υποψηφιότητες EGR στα Μπέτσοπ βραβεία

Προηγούμενα Βραβεία Που Έχει Κατακτήσει Η Μπέτσοπ

Η Μπέτσοπ έχει κατακτήσει αρκετά βραβεία τα περασμένα χρόνια. Στα Better Collective Awards των προηγούμενων χρόνων η Μπέτσοπ έχει κατακτήσει πρωτιές και σημειώνει σταθερή βελτίωση.

Από το 2021 μέχρι το 2023 έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στις ποδοσφαιρικές αποδόσεις. Το 2021 αλλά και το 2022 κατέκτησε επίσης την πρωτιά στην καλύτερη επιλογή αγορών.

Έχει ακόμα βραβευθεί από το site cfi ως best online gaming platform solutions για το 2023 στην Ευρώπη. Το ίδιο βραβείο κατέκτησε και το 2019.

Η Μπέτσοπ είχε επίσης υποψηφιότητες στα EGR Awards 2023, τη σημαντικότερη διοργάνωση βραβείων για στοιχηματικές εταιρείες στην Ευρώπη. Περισσότερες πληροφορίες για τις υποψηφιότητες της εταιρείας, αλλά και τα βραβεία, μπορείτε να δείτε στο linkedin της Μπέτσοπ.

Μπορείτε επίσης να βρείτε τα βραβεία της Μπέτσοπ στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας.

Τα Μπέτσοπ βραβεία όπως φαίνονται στην αρχική

Τι Σημαίνουν Τα Βραβεία Για Τους Παίκτες;

Τα βραβεία αφορούν περισσότερο τις ίδιες τις εταιρείες παρά τους παίκτες. Αυτό συμβαίνει διότι κάθε παίκτης σχηματίζει άποψη με βάση την προσωπική του εμπειρία.

Τα βραβεία όμως αποτελούν σημαντική ένδειξη για τα δυνατά στοιχεία μιας εταιρείας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Για παράδειγμα η Μπέτσοπ βραβεύθηκε φέτος για το τμήμα επικοινωνίας της και τις αποδόσεις στο ποδόσφαιρο.

Με αυτό τον τρόπο, οι παίκτες ξέρουν που να στοχεύσουν όταν παίζουν στη Μπέτσοπ. Προφανώς, τα βραβεία δεν αποτελούν το μοναδικό κριτήριο αξιολόγησης για τους παίκτες.

 

 

 

Επιστροφή στην κορυφή