Το Μπέτσοπ σύστημα σας δίνει ακόμα μια επιλογή παιχνιδιού

Το δελτίο, όπως εμφανίζεται στο Μπέτσοπ σύστημα

Ο τρόπος παιχνιδιού στη Μπέτσοπ διαφέρει ανάλογα τις προτιμήσεις του κάθε παίκτη. Το Μπέτσοπ σύστημα δίνει νέες ευκαιρίες στους παίκτες.

Οι πιο έμπειροι παίκτες ξέρουν ήδη περί τίνος πρόκειται. Ακόμα όμως και αν δεν έχετε εμπειρία, μπορείτε να αξιοποιήσετε εύκολα το παιχνίδι με σύστημα.

Τι Είναι Το Σύστημα Στη Μπέτσοπ;

Το σύστημα είναι ένας τρόπος παιχνιδιού με περισσότερες δικλείδες ασφαλείας, από τον παραδοσιακό τρόπο στοιχήματος. Η Μπέτσοπ δίνει την επιλογή στους παίκτες, να βάλουν πολλές αγορές στο ίδιο κουπόνι και να λάβουν χρήματα, ακόμα και αν δεν κερδίσουν σε όλα τα γεγονότα του δελτίου. 

Το σύστημα διαφέρει δηλαδή από το συνηθισμένο παρολί, γιατί οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν χρήματα ακόμα και με χαμένα στοιχήματα στο δελτίο τους. Αν για παράδειγμα έχετε ένα δελτίο με 4 επιλογές και έχετε επιλέξει σύστημα 2-3-4, θα πληρωθείτε ακόμα και αν πιάσετε 2 αγορές του δελτίου σας.

Προφανώς, το σύστημα έρχεται με αυξημένο κόστος, καθώς δημιουργούνται περισσότερες στήλες στο ίδιο δελτίο. Οι στήλες είναι οι πιθανοί συνδυασμοί. Για παράδειγμα σε δελτίο με 4 επιλογές και σύστημα 2-3-4, υπάρχουν 6 στήλες στις δυάδες( υπάρχουν δηλαδή 6 πιθανές δυάδες), 4 στήλες στις 3άδες και 1 στήλη στην 4αδα.

Το σύστημα είναι διαθέσιμο τόσο για στοιχήματα πριν την έναρξη των αγώνων, όσο και στο live στοίχημα της Μπέτσοπ. Επίσης, μπορείτε να παίξετε με σύστημα σε όλα τα αθλήματα που προσφέρει η Μπέτσοπ.

Το ποσό στοιχηματισμού στο Μπέτσοπ σύστημα

Πώς Μπορώ Να Παίξω Μπέτσοπ Σύστημα;

Για να παίξετε στη Μπέτσοπ με σύστημα θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής. Στη συνέχεια θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Προσθέστε στο δελτίο σας, τις επιλογές που επιθυμείτε και επιλέξτε σύστημα. Εκεί θα εμφανιστούν μπροστά σας όλες οι διαθέσιμες επιλογές. 

Επιλέγετε το κουτάκι δίπλα στην επιλογή που θέλετε να ενεργοποιήσετε για το σύστημα και έπειτα ορίζετε το ποσό που θέλετε να ποντάρετε. Η Μπέτσοπ έχει μια ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία. Μπορείτε να ορίσετε ποσό ανά στήλη, συνολικό ποσό στις στήλες και συνολικό ποσό στοιχηματισμού. 

Αν ορίσετε ποσό ανά στήλη, ο υπολογισμός γίνεται αυτόματα. Στο 2-3-4 υπάρχουν 11 στήλες, οπότε αν βάλετε 1 ευρώ τη στήλη, θα κοστίσει 11 ευρώ στο σύνολο το δελτίο σας. Αν ορίσετε συνολικό ποσό σε στήλες, εισάγετε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε και γίνεται αυτόματα η προσαρμογή στις στήλες. 

Μπορείτε επίσης να εισάγετε χειροκίνητα για κάθε στήλη, το ποσό που επιθυμείτε. Μόλις εισάγετε τα ποσά, επιλέγετε “στοιχημάτισε” και υποβάλλετε το δελτίο σας.

Η αποδοχή αλλαγών και ενημέρωση των αποδόσεων στο Μπέτσοπ σύστημα

Πώς Να Αξιοποιήσω Το Σύστημα Στη Μπέτσοπ;

Το σύστημα είναι ένας τρόπος παιχνιδιού που δεν ταιριάζει σε όλους τους παίκτες ή τις περιστάσεις. Χρησιμοποιήστε το Μπέτσοπ σύστημα μόνο αν ταιριάζει στη στρατηγική σας.

Για παράδειγμα, αν προτιμάτε να στοιχηματίζετε σε μεγάλες αποδόσεις, τότε το σύστημα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Μπορείτε να εξασφαλίσετε κέρδος ακόμα και με χαμένες επιλογές.

Την ίδια στιγμή, αν επιθυμείτε να στοιχηματίζετε μεγαλύτερα ποσά αλλά με μεγαλύτερες πιθανότητες επιστροφής μέρους των χρημάτων σας, πάλι το σύστημα θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. 

Το σύστημα της Μπέτσοπ είναι ένα εργαλείο. Εσείς καλείστε να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς βέβαια να αποτελεί μονόδρομο. 

 

Επιστροφή στην κορυφή